Blog

Kargo Lojistik Kutusu – 0554 498 1643

 KARGO LOJİSTİK KUTUSU FİYATLARI

  Bilindiği üzere kâğıdın hammaddesi geri dönüşüm hurda kâğıtlardan elde ediliyor. Hurda fiyatları( emtia) piyasada toplam dönem hurda kâğıtların çok olması veya az olması doğrudan fiyatları etkilemiş oluyor. Toplam piyasadaki oluşan arz ve talep dengesi fiyatların yukarı veya aşağı yönlü hareketlenmesine neden oluyor. Ambalaj Markt olarak en uygun fiyatlarla en yüksek kalitede ürünler üretmeye devam ediyoruz.

  

KARGO KUTUSUNUN E-TİCARETTEKİ YERİ

 Tüm dünyada gelişen ve büyüyen e-ticaret kargo kutusu teriminin giderek daha fazla kullanılmasına neden olacaktır. Yurtiçi ve yurtdışı menşeli E-Ticaret ve benzeri sitelerin gelişmesiyle ve büyümesine endeksli olarak ayrıca yeni girişimlerin oluşmasıyla birlikte KARGO KUTUSU, KARGO KOLİSİ, terimi hızlı bir şekilde yükseliş gösterecektir. Sanal ortamlarda yapılan ticaret hacminin gelişmesiyle birlikte sürekli olarak grafiksel çalışmalarımızda görülüyor ki kargo kutusu terimin yukarı yönlü hareket ettiği gözlemleniyor. E-ticaretin vazgeçilmez ambalaj ürünü olan kargo kutusu ne kadar çok tok ve kaliteli olursa o kadar iyi olur. Kargo şirketleri ve nakliye şirketlerinin lojistik süreçleri boyunca içerisinde muhafaza etmiş olduğu ürünü korur.

 

 KARGO LOJİSTİK KUTUSUNUN İHRACATI 

Üretmiş olduğumuz kargo kutularını yüksek mukavemete sahip olmasından dolayı yurt dışında oldukça yüksek talepler almış oluyoruz. Özellikle bildiğimiz büyük e-ticaret şirketlerine çok ürün gönderiyoruz. Toplam üretim ve satış hacmimizin yüzde 85’ni yurt dışına ihraç ediyoruz. Kaliteden ödün vermeyen ve sürekli ARGE çalışmalarıyla yeni ürünler geliştiren AMBALAJ MARKT olarak yegâne amacımız kendi markamızı ve iş ortaklarımızın markalarını ve marka değerlerini artıracak, satış potansiyellerini yükseltecek, kalite ve yeni görsel fikirler geliştirerek maksimum faydayı sağlamaktır.

 

KARGO KUTUSU ÜRÜNÜN SATIŞ POTANSİYELİNİ ARTIRIR MI?

İyi kâğıt guruplarını tercih etmiş olmak, görsel açıdan iyi bir fikir tasarlamış olmak, elbette ürüne ayrıca satış potansiyeli sağlamış olacaktır. Kargo kutusu için kartonunu tokluk derecesi, güzel fikirlerin resim aldığı grafik çalışmalarıyla, yüksek satış potansiyeli sağlamaktadır.

 

KARGO KUTUSUNDA KALİTE NASIL OLMALIDIR?

Yukarıda belirtmiş olduğumuz gibi iyi kâğıt guruplarının tercih edilmiş olması, oluklu mukavvadan oluşacak ise;

(BTL120/ F125/ TL115), (BTL120/MPFL111/TL140), (MK135/F140/TL140)  kâğıt levhalarının tercih edilmesini sağlamak, ofset kutudan üretilecek olursa MEAD KARTON, AMERİKAN BRİSTOL, ÇİFT TARAFLI BRİSTOL, LÜKS TRİPLEX, (500 gr-270 gr arasında) kağıtlar tercih edilmesini sağlamak, iyi görsel fikirlerin güzel baskılara dönüştürülmesini sağlamak, kalite için en önemli etkenlerdendir.

Dilediğiniz ölçüde Kargo Lojistik Kutusu ürettirebilir ve dilediğiniz ölçülerde kendi kutunuzu tasarlayabilirsiniz.

Ambalaj Markt olarak üretmiş olduğumuz ambalaj ürünleriyle siz değerli müşterilerimizin markasını daha iyi noktalara konumlandırmak ve daha büyük satışlara ulaşmasını sağlamak yegane görevimizdir.

Karton Kutu

Karton Koliler

Karton Kağıt

E-Ticaret Kutusu

Lojistik Kutusu 

Ambalaj Ürünleri

Toptan Koli

 

ambalaj markt toptan koli   Karton kutu nedir

 

HIZLI SİPARİŞ OLUŞTUR

WHATSAPP : 0554 981 1643

Bizleri Sosyal Medyan Takip Edin

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir